Jawatan Kosong di Malaysia Petroleum Resources Corporation (MPRC) - 20 Ogos 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Malaysia Petroleum Resources Corporation (MPRC) - 20 Ogos 2021

Jawatan Kosong 2021 di Malaysia Petroleum Resources Corporation (MPRC) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Malaysia Petroleum Resources Corporation (MPRC)

Jawatan Kosong 2021 di Malaysia Petroleum Resources Corporation (MPRC)

Company Overview

Malaysia Petroleum Resources Corporation was established in 2011 to advance the local oil and gas services and equipment (OGSE) industry and develop a thriving regional hub for the sector in Malaysia.

MPRC works collaboratively with fellow Government agencies, industry players, trade associations and international counterparts as part of industry development and growth efforts.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Position:

1. ANALYST (INDUSTRY, INTERNATIONALISATION AND FINANCE)

2. SENIOR ANALYST, STRATEGIC COMMUNICATIONS

3. MANAGER/SENIOR MANAGER - PROGRAMME MANAGEMENT OFFICE AND SECRETARIAT


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 20 August 2021telegram jawatan kosong

0 Response to "Jawatan Kosong di Malaysia Petroleum Resources Corporation (MPRC) - 20 Ogos 2021"

Post a Comment