Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) - 27 Disember 2021 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) - 27 Disember 2021

Jawatan Kosong 2021 di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS)

Jawatan Kosong 2021 di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS)

Latar Belakang

MAIS merupakan satu entiti pertubuhan perbadanan (a body corporate) menurut Seksyen 5(1) Enakmen Pentadbiran Agama Islam (Negeri Selangor) 2003.

Pada 1 Mac 2005, Pentadbiran Bahagian Pengurusan Baitulmal (BPB) telah dipindahkan dari Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) ke MAIS dan telah disahkan oleh Mesyuarat MAIS pada 14 April 2005.

Pengasingan ini adalah menepati kehendak peruntukan Seksyen 81(3) Enakmen Pentadbiran Agama Islam (Negeri Selangor) 2003 yang menyatakan bahawa MAIS berkuasa untuk mentadbir dan berhak kepada semua wang dan harta Baitulmal.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Selangor
Jawatan:

1. PENGURUS

2. PENOLONG PENGURUS

3. PEGAWAI PSIKOLOGI

4. EKSEKUTIF

5. PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN

6. PEMBANTU EKSEKUTIF

7. JURURAWAT


Cara Memohon:

Permohonan hendaklah melalui link permohonan jawatan kosong yang boleh didapati di laman web, www.mais.gov.my mulai 13 Disember 2021 (Isnin). Borang permohonan boleh dimuat turun di pautan (admin sediakan link di bawah)

Permohonan berikut AKAN DITOLAK sekiranya:

a. Pengisian link permohonan tidak lengkap; dan
b. Dokumen yang diperlukan tidak dilampirkan;

Tarikh tutup permohonan adalah pada 27 Disember 2021 (Isnin) jam 12.00 tengah hari.


* Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah.Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Selangor
https://www.banyakjawatan.my/p/telegram-channel-setiap-negeri.html

0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) - 27 Disember 2021"

Post a Comment