Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Kelantan (UMK) - 3 Februari 2022 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Kelantan (UMK) - 3 Februari 2022

Jawatan Kosong 2022 di Universiti Malaysia Kelantan (UMK) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan di Universiti Malaysia Kelantan (UMK)

Jawatan Kosong 2022 di Universiti Malaysia Kelantan (UMK)

Pengenalan

Menyahut seruan kerajaan menuju kearah Negara Berpendapatan Tinggi, UMK meneruskan usaha kerajaan Malaysia untuk membantu mempertingkatkan sumber modal insan bagi memacu pembangunan Negara. Bermula dengan kewujudannya pada tahun 2007, tanpa menoleh kebelakang, UMK terus menggorak langkah untuk meneraju pendidikan keusahawanan terunggul di Malaysia bagi melahirkan graduan yang serba boleh.

Berpacukan konsep “Keusahawanan Teras Kami”, usaha menobatkan pendidikan keusahawanan tidak akan mantap tanpa tenaga kerja yang cekap dan berkesan. Bergerak di atas landasan kecemerlangan, universiti dipacu sepenuhnya oleh YBhg. Prof. Dato' Dr. Mortaza Bin Mohamed, Naib Canselor dan disokong oleh pengurusan tinggi dan kanan serta tenaga akademik yang perkasa, kini UMK bersedia untuk menawarkan program yang berkualiti serta memenuhi kehendak pasaran. Bermula dari empat program asal (Teknologi Kreatif, Warisan, Keusahawanan & Perdagangan dan Sains Gunaan - Keusahawanan Teknologi Pertanian), kini UMK menawarkan 27 program terkini dan relevan yang ditawarkan di lima buah fakulti dan akan berkembang selaras dengan perkembangan semasa.

Persediaan kepada pembentukan sumber modal insan yang mantap, turut dibantu dengan sistem sokongan berkeupayaan untuk menampung kehendak pemegang taruh UMK. Staf sokongan yang bersedia sepanjang masa serta ekosistem yang efisyen membolehkan pelajar untuk mengikuti pengajian secara kondusif tanpa sebarang gangguan. Sesuai dengan perkembangan yang drastik, UMK kini bersedia untuk meneroka lebih jauh dimasa akan datang.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Kelantan
Jawatan:

1. JURU X-RAY U29

2. JURUTEKNIK KOMPUTER F19

3. JURUTERA J41

4. PEGAWAI KEWANGAN W41

5. PEGAWAI PENERBITAN N41

6. PEGAWAI TADBIR N41

7. PEMANDU KENDERAAN H11

8. PEMBANTU AKAUNTAN W19

9. PEMBANTU AWAM H11

10. PEMBANTU KEMAHIRAN H19

11. PEMBANTU MAKMAL C19

12. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19

13. PEMBANTU TAMAN/LADANG G19

14. PENGAWAL KESELAMATAN KP19

15. PENOLONG AKAUNTAN W29

16. PENOLONG JURUTERA JA29

17. PENOLONG PEGAWAI PSIKOLOGI S29

18. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29

19. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA29
20. PEREKA B19
21. PUSTAKAWAN S41


*Sila baca iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.


Tarikh Tutup Permohonan : 03 Februari 2022

Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Kelantan

0 Response to "Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Kelantan (UMK) - 3 Februari 2022"

Post a Comment