Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Legoland Malaysia Resort - 18 April 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Legoland Malaysia Resort | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Legoland Malaysia Resort

Jawatan Kosong 2021 di Legoland Malaysia Resort

Company Overview

The LEGOLAND® Malaysia Resort brings together a LEGOLAND Park, Water Park and Hotel in one LEGO® themed location. It is a family holiday destination with more than 70 hands-on rides, slides, shows and attractions. It has seven themed areas of attractions for all ages such as The Beginning, LEGO® Technic, LEGO Kingdoms, Imagination, LEGO City, Land of Adventure and MINILAND. It’s an inspirational land where the children are the heroes. From LEGO experiment centres to rollercoasters, the park is a day-long voyage of discovery for all the family.

LEGOLAND Water Park which can be enjoyed seperately or in combination with the theme park has more than 20 slides and water based attractions and boasts 70 LEGO models. The LEGOLAND Malaysia Resort is designed for families with children aged 2-12.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas  - Kerja Kosong Negeri Johor
Position:

1. SLIDE ATTENDANT

2. RETAIL ASSISTANT

3. FRONT OFFICE ASSISTANT

4. WAREHOUSE ASSISTANT

5. HOUSEKEEPING ATTENDANT

6. ADMISSION ASSISTANT

7. ATTRACTIONS ASSISTANT

8. COMMIS

9. F&B ASSISTANT - HOTEL


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Closing Date : 18 April 2022
Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Johor

 

Post a Comment