Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA) - 25 Mac 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA)

Jawatan Kosong 2020 di Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA)

Maksud logo

Logo Koporat PUSAKA telah dirasmikan pada 7 Mei 1993. Logo ini melambangkan PUSAKA sebagai pemimpin dan pemangkin utama dalam industri perkayuan. Logo ini adalah hasil kreativiti serta inovasi warga PUSAKA.Warna hijau yang menggambarkan huruf ‘P’ adalah simbolik kepada nama korporat dalam Bahasa Malaysia iaitu PUSAKA (Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak). Hijau ini membawa maksud hutan sebagai warisan dan sumber asli serta khazanah yang tidak ternilai bagi rakyat negeri Sarawak. Warna coklat menggambarkan huruf ‘S’. Ia adalah simbolik untuk nama korporat dalam Bahasa Inggeris iaitu STIDC (Sarawak Timber Industry Development Corporation). Warna ini membawa maksud kayu merupakan sumber utama bagi industri perkayuan.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Like FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Sarawak
Positions:

1. PEGAWAI EHWAL EKONOMI, E41

2. PEGAWAI TADBIR, N41

3. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN, N19

4. PEMBANTU AWAM, H11

5. PENGAWAL KESELAMATAN, KP11

6. PEMANDU KENDERAAN, H11


Cara Memohon:

Semua pemohon yang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan dalam skim perkhidmatan Sistem Saraan Malaysia termasuk mereka yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam Negeri adalah diwajibkan untuk mengemukakan permohonan secara online melalui e-Recruitment.

Untuk makluman lanjut mengenai kekosongan jawatan, pemohon-pemohon boleh menghubungi Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA).


Tarikh Tutup Permohonan : 25 Mac 2022 (Jumaat)


* Sila rujuk terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawahJom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Sarawak

Post a Comment