Jawatan Kosong di RISDA - 3 Julai 2022 - KERJA KOSONG 2023 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2023
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di RISDA - 3 Julai 2022

Jawatan Kosong 2022 di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)

Jawatan Kosong 2021 di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)

Sejarah

RISDA adalah sebuah Badan Berkanun Persekutuan di bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW) dan ditubuhkan pada 1 Januari 1973 di bawah kuasa yang diluluskan oleh Parlimen:-

Akta Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah RISDA adalah Akta 85 Tahun 1972. Ordinan Kumpulan wang Perusahaan Getah (Penanaman Semula) 1952.

Dengan terlancarnya RISDA, nyatalah bahawa Kerajaan memandang berat di atas peranan yang dijalankan oleh Sektor Pekebun Kecil sebagai satu sektor pengeluaran hasil yang penting pada ekonomi negara."
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19

2. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK J19

3. PEMBANTU KEMAHIRAN H19

4. PEMBANTU OPERASI N11

5. PEMBANTU AWAM H11

6. PEMANDU KENDERAAN H11

7. OPERATOR LOJI H11


*Sila baca iklan lengkap perjawatan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah.


Cara Memohon:

i) Semua permohonan hendaklah dibuat secara atas talian melalui Sistem Permohonan Jawatan MARDI (e-jawatan) sepenuhnya dengan melayari http://ejawatan.mardi.gov.my/

a. Mendaftar di Sistem Permohonan Jawatan MARDI (e-jawatan)

b. Memohon jawatan yang berkaitan

ii) Semua permohonan hendaklah diisi dengan lengkap disertakan salinan dokumen yang diperlukan berserta dengan gambar formal terkini dan berukuran passport (Gambar swafoto/selfie tidak dibenarkan). Permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses.

iii) Permohonan yang lewat diterima dan tidak mematuhi syarat yang ditetapkan tidak akan dipertimbangkan. Manakala, calon yang berkelayakan sahaja yang akan dipanggil untuk ditemuduga.

iv) Hanya calon yang layak selepas sesi tapisan sahaja yang akan dipanggil untuk temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya. 


Tarikh Tutup Permohonan : 03 Julai 2022 (Ahad)


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap & Mohon Secara Online


0 Response to "Jawatan Kosong di RISDA - 3 Julai 2022"

Post a Comment