Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Woodpeckers Group Sdn Bhd - 17 Ogos 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Woodpeckers Group Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Woodpeckers Group Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2022 di Woodpeckers Group Sdn Bhd

About us

Messrs Amirah Mohd Pauzi & Co or commercially known as AMPCO is a law firm based in Skudai, Johor that is dedicated to providing the best legal services to our clients in the fulfillment of our motto "we serve none but thee". 
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. SERVICE CREW (MADMEN RESTAURANT TROPICANA AVENUE) - Mohon Sini

Upto RM2,600.0 Per Month
Full Time,Part Time
Petaling Jaya, Selangor
Min Education: Secondary/SPM/'O' Level
Category: Food & Beverage


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Maukerja. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Klik sSINIS untuk daftar baru. Pastikan butiran/pendaftran anda 100% lengkap bagi memudahkan mendapat pekerjaan. Sila baca Q&A (klik sini) untuk melancarkan proses pendaftaran & semasa memohon jawatan.

ii. Jika sudah mendaftar, klik sSINIS untuk login akaun anda. Selepas itu, bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di tepi setiap nama jawatan. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 17 August 2022


Post a Comment