Jawatan Kosong di BASF PETRONAS Chemicals Sdn Bhd - 19 Oktober 2022 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di BASF PETRONAS Chemicals Sdn Bhd - 19 Oktober 2022

Jawatan Kosong 2022 di BASF PETRONAS Chemicals Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di BASF PETRONAS Chemicals Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2021 di BASF PETRONAS Chemicals Sdn Bhd

About Us

BASF PETRONAS Chemicals Sdn Bhd is a Malaysian-based joint venture between BASF SE and Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS), Malaysia’s National Oil Company, under its subsidiary PETRONAS Chemicals Group (PCG). Incorporated in 1997, the company operates an integrated petrochemical complex situated at the Gebeng Industrial Zone, Pahang. The company’s share of capital is 60% held by BASF SE and 40% by PCG with a total investment of about RM3.4 billion (US$900 million) in production facilities for Acrylic Monomers, Oxo Products and Butanediol.

The range of chemicals produced by BASF PETRONAS Chemicals meet the growing demand in various industries including plastics, adhesives, lacquers, dyestuff, automobile and industrial coatings, paper, diapers, water treatment, textile and leather.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram / WhatsApp - Kerja Kosong Terkini
Position:

1. TECHNICIAN (PROCESS)

2. MANAGER (AROMA RC-EHSQ & COMPLIANCE)


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 19 October 20220 Response to "Jawatan Kosong di BASF PETRONAS Chemicals Sdn Bhd - 19 Oktober 2022"

Post a Comment