Jawatan Kosong di Kelantan Biotech Corporation Sdn Bhd - 15 November 2022 - KERJA KOSONG 2023 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2023
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kelantan Biotech Corporation Sdn Bhd - 15 November 2022

Jawatan Kosong 2022 di Kelantan Biotech Corporation Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kelantan Biotech Corporation Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2021 di Kelantan Biotech Corporation Sdn Bhd

Latar Belakang

Kelantan Biotech Corporation Sdn Bhd adalah anak syarikat Perbadanan Menteri Besar Kelantan, dipengerusikan oleh Menteri Besar Kelantan. Ahli-ahli Lembaga Pengarah adalah terdiri dari beberapa anggota Exco Kerajaan Negeri dan pegawai-pegawai kanan Kerjaan Negeri. Pengurusan syarikat adalah terdiri dari beberapa orang ahli sains yang berpengalaman dan berkelulusan sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Sains di dalam berbagai bidang bioteknologi, digabungkan dengan Pasukan Pengurusan Kewangan yang terdiri dari Akauntan Bertauliah dan eksekutif kewangan yang berpengalaman.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join FB Page Khas - Kerja Kosong Negeri Kelantan
Join Telegram / WhatsApp - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. PEMBANTU JUALAN


Description:

1) Membuat jualan seperti yang telah ditetapkan syarikat untuk mencapai sasaran syarikat dan individu

2) Tanggungjawab keseluruhan adalah bagi mewujudkan dan menyelaraskan semua strategi jualan, rancangan, kempen dan fungsi dalam menawarkan produk syarikat

3) Mempunyai ilmu asas perniagaan online seperti FB, IG, Twitter, Google Ads dan Website

4) Membangunkan dan melaksanakan strategi jualan keseluruhan bagi produk syarikat, termasuk harga dan program pengiklanan.

5) Membangunkan pelan tindakan jualan yang jelas dengan menetapkan objektif, matlamat, jadual dan tugasan untuk melaksanakan dan mencapai peluang yang disasarkan.

6) Menjalankan program untuk penyelidikan pasaran dan analisis termasuk segmen pasaran, corak penerimaan pelanggan dan analisis pesaing.

7) Memberi cadangan untuk memperbaiki atau menambah reka bentuk produk baru dan membantu dalam pembangunan dan ujian produk.

8) Mengekalkan hubungan dengan agensi-agensi pengiklanan, syarikat media dan pelanggan serta pengguna produk semulajadi.


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Tarikh Tutup Permohonan : 15 November 2022
0 Response to "Jawatan Kosong di Kelantan Biotech Corporation Sdn Bhd - 15 November 2022"

Post a Comment