Jawatan Kosong di Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Bhd (KOWAJA) - 2 November 2022 - KERJA KOSONG 2022 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2022
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Bhd (KOWAJA) - 2 November 2022

Jawatan Kosong 2022 di Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Bhd (KOWAJA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Bhd (KOWAJA)

Jawatan Kosong 2019 di Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Bhd (KOWAJA)

Latar Belakang

Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Berhad atau secara ringkasnya dikenali sebagai "KOWAJA" telah ditubuhkan pada 15 Julai 2003 berlandaskan visi Wawasan 2020 dan dasar Koperasi Negara. Sehingga 31 Mei 2016, KOWAJA mempunyai seramai 51,540 orang anggota. Matlamat utama KOWAJA ialah menyediakan pembiayaan peribadi, khidmat nasihat serta sokongan yang berterusan kepada pihak anggotanya. Keutamaan KOWAJA adalah mementingkan kebajikan anggotanya dan untuk "membebaskan" anggota-anggota dari terus dibelenggu dalam budaya "hutang haram" yang semakin berleluasa.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram / WhatsApp - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. PEMBANTU RUMAH HARIAN


Description:

Wanita, semua warganegara diterima

Waktu Kerja : Jam 9 pagi - 5 petang (fleksibel)

Lokasi : Shah Alam

Hari Kerja : 5 hari seminggu (fleksible)

Gaji minimum RM 1,500 sebulan. Cara Bayaran fleksibel.

Tugasan Kerja:

1. Membersih rumah
2. Membasuh baju
3. Menggosok baju
4. Penyediaan memasak
5. Menjaga kebersihan rumah


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 02 November 20220 Response to "Jawatan Kosong di Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Bhd (KOWAJA) - 2 November 2022"

Post a Comment