Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan Button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Senai Airport Terminal Services - 7 Mac 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Senai Airport Terminal Services  | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Senai Airport Terminal Services


Positions:

1. EXECUTIVE, AVIATION SECURITY

2. SENIOR EXECUTIVE, LEGAL SERVICES

3. SENIOR EXECUTIVE, LEGAL SERVICES

4. OPERATION ASSISTANT - GROUND HANDLING


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..
Jawatan Kosong di Senai Airport Terminal Services

Company Overview

Senai Airport Terminal Services Sdn Bhd, a member of the MMC Group Companies owns and manages the operation of Senai International Airport.

Senai International Airport, (Code IATA: JHB; ICAO: WMKJ) was formerly known as Sultan Ismail International Airport and is the domestic and international airport serving the southern region of Peninsular Malaysia.

Built in 1974, the airport was operated by Malaysia Airports Holdings Berhad until November 2003, when its management and operation were acquired by Senai Airport Terminal Services Sdn. Bhd.

Post a Comment