Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di ExxonMobil Exploration and Production Malaysia Inc. - 20 April 2023

Jawatan Kosong 2023 di ExxonMobil Exploration and Production Malaysia Inc. | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di ExxonMobil Exploration and Production Malaysia Inc.


Position:

1. PROFESSIONAL APPRENTICESHIP & LEARNING PROGRAM (PINNACLE)

2. INTERN / INDUSTRIAL TRAINEE

3. ENGINEER (UPSTREAM)

4. RESERVOIR ENGINEER

5. GENERAL (OPEN) APPLICATION

6. TECHNICIAN (OFFSHORE)

7. INFORMATION TECHNOLOGY (I.T.)

8. ENGINEER (KUALA LUMPUR TECHNOLOGY CENTER)

9. PROFESSIONAL APPRENTICESHIP & LEARNING PROGRAM (PINNACLE)


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Closing Date : 11 - 20 April 2023
Jawatan Kosong di ExxonMobil Exploration and Production Malaysia Inc.

Company Overview

ExxonMobil is one of the major crude oil producers and suppliers of natural gas in Malaysia. It operates under four production sharing contracts (PSCs) with the Malaysian national oil company, PETRONAS, producing about one-fifth of the nation’s oil production and about one-half of natural gas supplies to Peninsular Malaysia. In chemicals, ExxonMobil has a strong market position, supplying a portfolio of specialty products to the growing marketplace. The ExxonMobil Business Support Center in Malaysia hosts the company’s IT organization and provides support across the globe. Additionally, the ExxonMobil Research and Engineering Global Support Office provides technical, engineering and application support for ExxonMobil’s refineries around the world.

Post a Comment

Post a Comment