Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Inokom Corporation Sdn Bhd - 7 April 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Inokom Corporation Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Inokom Corporation Sdn Bhd


Positions:

1. SENIOR QUALITY ENGINEER

2. IT SUPPORT

3. SENIOR ENGINEER- QUALITY ASSURANCE

4. SENIOR TECHNICIAN

5. PRODUCTION EXECUTIVE


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Close date : 23 Mac - 07 April 2023
Jawatan Kosong 2020 di Inokom Corporation Sdn Bhd

Company Overview

Inokom is involved in the assembly of passenger cars, multi utility vehicles, sport utility vehicles, multi-purpose vehicles and light commercial vehicles. Its manufacturing facility is located in Padang Meha, Kulim, occupying 200 acres of freehold land. Production first commenced in August 1997.

The Company is owned by a consortium of corporate shareholders, which constitutes of Sime Darby Motors Sdn. Bhd. (51%), Sime Darby Hyundai Sdn Bhd (5%), Hyundai Motor Company of South Korea (15%), and Berjaya Auto Berhad (29%).

Post a Comment