Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Pengurusan Air Pahang Berhad (PAIP) - 26 Mei 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Pengurusan Air Pahang Berhad (PAIP) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pengurusan Air Pahang Berhad (PAIP)


Jawatan:

1. PEMBANTU OPERASI (OPERATOR TELEFON) NE1 

Syarat Lantikan:
  • SPM Dan Setaraf

Deskripsi Tugas:
  • Operator telefon ibu pejabat
  • Berpengalaman sebagai operator telefon, boleh berkomunikasi dengan baik, mahir penggunaan komputer, penampilan menarik dan peramah serta boleh melakukan kerja-kerja setiausaha

Taraf Jawatan : Tetap

Kekosongan : 1

Tarikh Tutup : 26 Mei 2023 (Jumaat)2. PEMBANTU OPERASI (PEMBACA METER) NE1 

Syarat Lantikan:
  • SPM Dan Setaraf

Deskripsi Tugas:
  • Berpengalaman mengendalikan bacaan meter. mempunyai lesen memandu kelas B2, D. berkemahiran dalam penggunaan komputer. rajin, jujur, amanah dan berdisiplin dalam menjalankan tugas.

Taraf Jawatan : Tetap

Kekosongan : 1

Tarikh Tutup : 17 Mei 2023 (Rabu)


*Sila rujuk syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah

Join Media Sosial Kami : Klik SiniJawatan Kosong 2022 di Pengurusan Air Pahang Berhad (PAIP)

Latar Belakang

Pengurusan Air Pahang Berhad (PAIP) secara rasminya telah di tubuhkan pada 1 Februari 2012 melalui pengkorporatan Jabatan Bekalan Air Pahang (JBAP) dan merupakan anak syarikat milik penuh Kerajaan Negeri Pahang. Dengan pengkorporatan JBAP, Kerajaan Negeri dengan secara rasminya menyerahkan urusan operasi merawat, membekal, membersih dan memungut hasil air daripada penjualan air bersih yang selama ini dikendalikan oleh JBAP kepada PAIP.

PAIP telah dilesenkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) sebagai operator bekalan air untuk Negeri Pahang selaras dengan peruntukan Akta 655 (Akta Industri Perkhidmatan Air 2006). Dengan itu, PAIP berfungsi memberi perkhidmatan bekalan air bersih yang memuaskan dari segi kuantiti dan kualiti kepada pengguna dengan cara yang paling berekonomi untuk memenuhi keperluan pembangunan sosial dan ekonomi Negeri Pahang Darul Makmur.

Post a Comment