Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) - 5 Jun 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC)


Jawatan:

1. ASSISTANT EXECUTIVE, RECEPTIONIST

2. ASSISTANT EXECUTIVE, REGULATORY SABAH STATE OFFICE

3. SENIOR EXECUTIVE, COURIER

4. SENIOR EXECUTIVE, HR ANALYST


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 07 Mei - 05 Jun 2023
Jawatan Kosong 2021 di Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM)

History

Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC) is entrusted with the role of promoting and regulating the communications and multimedia industry and to enforce the communications and multimedia law in Malaysia. Our primary role is to implement and promote the Government's national objectives for the communications and multimedia sector.

MCMC also oversees the new regulatory framework for the converging industries of telecommunications, broadcasting and online activities, in accordance with the national policy objectives set out in the Communications and Multimedia Act 1998 (CMA), as well as postal services and digital certifications.

Post a Comment