Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan Button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Universiti Melaka (UNIMEL) - 20 November 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Universiti Melaka (UNIMEL) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Melaka (UNIMEL)


Jawatan:

1. PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L41


Cara Memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat bersurat dan disertakan bersama :

i. Borang rasmi yang boleh didapati melalui laman web Universiti Melaka www.unimel.edu.my (link muatturun ada disediakan di bawah)

ii. Resume / butir-butir peribadi dan salinan kad pengenalan pemohon .

iii. Salinan kelayakan dan dokumen yang berkaitan (Wajib)

iv. Slip gaji 3 bulan terkini (sekiranya ada).


b)  Tarikh tutup permohonan jawatan adalah sebelum / pada 20 November 2023 (Isnin). Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon disebelah kiri sampul surat permohonan. Permohonan hendaklah dihantar bersama salinan sijil yang diakui sah kepada:

PENDAFTAR
UNIVERSITI MELAKA
BATU 28, KUALA SUNGAI BARU
78200 MELAKA
(U/P: UNIT PERJAWATAN)


Perkara Am:
  • Permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses dan dipanggil temuduga.
  • Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga danc permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
  • Pihak UNIMEL tidak akan menanggung sebarang kos yang dikeluarkan untuk menghadiri temuduga ini. 

*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Tarikh Tutup Permohonan : 20 November 2023 (Isnin)

Jawatan Kosong di Universiti Melaka (UNIMEL)

Latar Belakang

Kolej Universiti Islam Melaka atau lebih dikenali sebagai KUIM merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi milik penuh Kerajaan Negeri Melaka yang ditubuhkan di bawah akta IPTS 1996. Usaha Kerajaan Negeri yang komited dalam memacu kecemerlangan pendidikan seiring dengan matlamat Melaka Maju 2010 maka KUIM telah dinaik taraf menjadi Kolej Universiti pada 1 Julai 2009 oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia.

Dahulunya KUIM dikenali sebagai Kolej Teknologi Islam Antarabangsa Melaka (KTIAM) telah membuat satu anjakan paradigma dalam memperkenalkan wadah baru pendidikan, iaitu kombinasi bidang pengajian islam diintegrasikan dengan bidang sains dan diterapkan dengan disiplin psikologi seiringan.

Post a Comment