Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Asian Football Confederation (AFC) - 27 Januari 2024

Jawatan Kosong 2024 di Asian Football Confederation (AFC) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Asian Football Confederation (AFC)


Positions:

1. ADMINISTRATIVE ASSOCIATE


Knowledge/Skills/Abilities Required:
  1. Minimum 3 years' experience in the secretarial and administrative fields, which incorporate experience within a multinational corporation and preferably under an IT department/unit.
  2. Relevant secretarial and administrative qualifications.
  3. Excellent organizational skills.
  4. Excellent English language skills, both written and oral.
  5. Proven experience in information and communication management.

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Close date : 27 Januari 2024
Jawatan Kosong 2020 di Asian Football Confederation (AFC)

Company Overview

The Asian Football Confederation (AFC) is the governing body of Asian football and one of the six Confederations making up FIFA. Formed in 1954 in Manila on the sidelines of the second Asian Games, the AFC was sanctioned by FIFA in Berne, Switzerland on June 21 of that year. The AFC is now headquartered in Kuala Lumpur, Malaysia and consists of 46 Member Associations and one Associate Member Association (The Northern Mariana Islands). Shaikh Salman bin Ebrahim Al Khalifa of Bahrain is the AFC President.