Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Sony (Malaysia) Sdn. Bhd. - 16 Februari 2024

Jawatan Kosong 2024 di Sony (Malaysia) Sdn. Bhd. | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Sony (Malaysia) Sdn. Bhd.


Positions:

1. PRODUCT MARKETING EXECUTIVE

2. SALES ADMIN (3 MONTHS CONTRACT)

3. CHANNEL EXPERIENCE EXECUTIVE (PLAYSTATION)


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Close date : 16 Februari 2024
Jawatan Kosong 2021 di Sony (Malaysia) Sdn. Bhd.

Company Overview

SONY (MALAYSIA) SDN BHD began operations in Malaysia on 31 October 1973. Today, its staff strength has grown to 240 people and specializes in marketing, sales and services. With over 500 Sony authorized dealers, Sony currently has 2 direct stores known as Sony Stores which are located at Suria KLCC and The Curve in Petaling Jaya. The Sony Store at KLCC is the first Sony Store in South East Asia, offering a closer communication channel with customers through its innovative products, solutions and services.