Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Universiti Malaya (UM) - 4 Januari 2024

Jawatan Kosong 2024 di Universiti Malaya (UM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Malaya


Jawatan:

1. KURATOR GRED S48

Gred S48
Kategori Bukan Akademik
Gaji RM 5,750.00 - 12,348.00

Ringkasan Tugas:

Bertanggungjawab menjalankan tugas-tugas pengurusan dan pentadbiran, merancang menyelaras dan melaksanakan aktiviti-aktiviti permuziuman, galeri arkib dan pusat pembelajaran seperti perolehan, penyelidikan, pemuliharaan, pameran dan repositori artifak, karya seni, manuskrip dan spesimen, memberi khidmat nasihat permuziuman serta menyediakan laporan hasil kajian penyelidikan.


Calon yang berminat hendaklah:

(1)   Membuat permohonan rasmi di career.um.edu.my; dan

(2)   Mengemukakan ringkasan perancangan dan pelaksanaan strategi untuk portfolio jawatan sekiranya berjaya dilantik ke jawatan yang diiklankan dalam bentuk slaid pembentangan yang ringkas dan padat (dalam format PDF; maksimum 5 slaid) kepada Urusetia Kenaikan Pangkat (Bukan Akademik) melalui emel ukp_bsm@um.edu.my. Ringkasan perancangan dan pelaksanaan strategi ini hendaklah disediakan dengan berpandukan kepada skop tugas yang telah diperincikan berdasarkan kompetensi dan keperluan jawatan. 


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap di bawah sebelum membuat permohonan.

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Tarikh akhir permohonan adalah pada : 04 Januari 2024 (Khamis)
Jawatan Kosong 2023 di Universiti Malaya (UM)

Sejarah

Universiti Malaya ialah universiti yang pertama dan tertua ditubuhkan di Malaysia.[6] Universiti ini terletak di pinggir bandaraya Kuala Lumpur. Kampus Universiti Malaya (UM) meliputi kawasan seluas 309 hektar. Sejarah universiti ini boleh dikesan ke Singapura, dari Kolej Perubatan King Edward VII (ditubuhkan pada 1905) dan Kolej Raffles (Singapura) (ditubuhkan pada 1929).