Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad - 13 Mei 2024

Jawatan Kosong 2024 di Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad


Positions:

1. KETUA BAHAGIAN SUMBER MANUSIA & PERUNDANGAN

2. EKSEKUTIF SUMBER MANUSIA

3. EKSEKUTIF PEMBANGUNAN PERNIAGAAN


Cara Memohon:

Borang permohonan boleh diperolehi di Cawangan Sumber Manusia (CSM), Tingkat 10, Bangunan Koperasi Polis, No. 1, Jalan Sulaiman, 50000 Kuala Lumpur.

Borang yang telah lengkap beserta salinan sijil-sijil dan lain-lain dokumen berkaitan hendaklah dikemukakan ke CSM seperti alamat di atas atau melalui e-mel ke csm@kpd.com.my pada atau sebelum 13 Mei 2024

Permohonan yang tidak lengkap dan diterima selepas tarikh di atas tidak akan diberi pertimbangan. Hanya calon yang layak dan memenuhi syarat akan disenarai pendek dan dipanggil untuk sesi temuduga.


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Close date : 13 Mei 2024

Jawatan Kosong di Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad

Latar Belakang

Ditubuhkan pada 24 April 1928 dengan tujuan membantu mengurangkan bebanan kewangan anggota polis dan kakitangan di Jabatan Polis. Tanpa mengabaikan anggota, KPD telah membangun dari sebuah koperasi yang menyediakan urusan pinjam-meminjam kepada sebuah konglomerat yang sehingga kini memiliki aset pada nilai buku sebanyak RM689.5 juta. KPD dikenali sebagai "SYARIKAT BERKERJASAMA BANTUAN DIRI SENDIRI, JIMAT CERMAT BAGI MEREKA DI DALAM PEKERJAAN POLIS, DI DALAM NEGERI MELAYU BERSEKUTU DENGAN TANGGUNGAN BERHAD".

Post a Comment

Post a Comment