Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kumpulan Ramly - 9 Jun 2024

Jawatan Kosong 2024 di Kumpulan Ramly | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kumpulan Ramly


Positions:

STORE EXECUTIVE

JURUTEKNIK

SPECIAL OFFICER

LOGISTIC

SAFETY SUPERVISOR

PEMBANTU KAWALAN MUTU

PROCUREMENT

CHARGEMAN A4

PRODUCTION EXECUTIVES

TECHNICIANS


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn.

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Close date : 16 Mei - 09 Jun 2024
Jawatan Kosong di Kumpulan Ramly

Company Overview

Ramly Food Processing Sdn Bhd, formerly known as Perusahaan Burger Ramly Mokni Sdn Bhd, was founded in 1984 by the husband and wife team of Dato’ Dr. Haji Ramly Mokni and Datin Hajjah Shala Siah Abdul Manap on the noble platform to produce Halal, hygienic and quality products.

The company owns a processing plant located in SME Industrial Park, Mukim Batu, Kuala Lumpur offering career opportunities in management, production to product marketing and distribution. To date Kumpulan Ramly has 10 subsidary companies operating within the group.

Post a Comment

Post a Comment