Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Yayasan Warisan Johor - 15 Mei 2024

Jawatan Kosong 2024 di Yayasan Warisan Johor | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan di Yayasan Warisan Johor


Jawatan:

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR (PEGAWAI SEJARAH) N29

2. PENOLONG PUSTAKAWAN S29

3. PEMBANTU OPERASI N11
* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Tarikh Tutup Permohonan : 15 Mei 2024 (Rabu)
Jawatan Kosong di Yayasan Warisan Johor

Latar Belakang

Yayasan Warisan Johor (YWJ) ditubuhkan bagi memelihara dan memperjuangkan warisan kerajaan negeri Johor. Warisan Sejarah, Seni dan Budaya Negeri Johor perlu dikembangkan dan diperjuangkan bagi membentuk jati diri bangsa yang bermaruah.

YWJ ini beralamat di JKR 293, Jalan Mariamah,80100 Johor Bahru, Johor Darul Ta'zim. Selama 20 tahun Yayasan Warisan Johor ditubuhkan, sebanyak 53 buah buku telah diterbitkan, terdiri daripada buku sejarah, budaya, politik, kesenian, biografi, novel dan puisi. Kerajaan negeri Johor melalui YWJ telah mengadakan Hadiah Sastera Darul Ta'zim setiap dua tahun sekali. Hadiah Sastera Darul Ta'zim yang diadakan pada 17 Julai 2009 merupakan kali ketujuh. Hadiah Sastera Darul Ta'zim diwujudkan sebagai penghargaan kepada para penulis Johor.

Post a Comment

Post a Comment