Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd. - 29 Julai 2024

Jawatan Kosong 2024 di MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd. | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd.

Positions:

1. EXECUTIVE, DIGITAL MARKETING (CORPORATE COMMUNICATION DEPARTMENT)

2. EXECUTIVE

3. ENGINEER – NETWORK OPERATION (3RD LEVEL)


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 05 - 29 Julai 2024
Jawatan Kosong di MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd.

Company Overview

MEASAT is a premium supplier of communication and video services to leading broadcasters, Direct-To-Home (DTH) platforms and telecom operators. With capacity across five (5) communication satellites, MEASAT provides services to over 150 countries representing 80% of the world’s population across Asia, Middle East, Africa, Europe and Australia.