Jawatan Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) - 21 Oktober 2022 - KERJA KOSONG 2023 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2023
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) - 21 Oktober 2022

Jawatan Kosong 2022 di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)

Jawatan Kosong 2021 di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)

Sejarah

RISDA adalah sebuah Badan Berkanun Persekutuan di bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW) dan ditubuhkan pada 1 Januari 1973 di bawah kuasa yang diluluskan oleh Parlimen:-

Akta Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah RISDA adalah Akta 85 Tahun 1972. Ordinan Kumpulan wang Perusahaan Getah (Penanaman Semula) 1952.

Dengan terlancarnya RISDA, nyatalah bahawa Kerajaan memandang berat di atas peranan yang dijalankan oleh Sektor Pekebun Kecil sebagai satu sektor pengeluaran hasil yang penting pada ekonomi negara."
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram / WhatsApp - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. PENGURUS OPERASI (PG4) - 2 Kekosongan

2. EKSEKUTIF OPERASI (EG4) - 5 Kekosongan

3. PENYELIA (TG3) - 11 Kekosongan


Cara memohon:

Semua permohonan hendaklah dikemukakan ke alamat seperti di bawah dengan menyertakan maklumat peribadi beserta dengan gambar pasport, kelulusan dan pengalaman kerja serta sijil-sijil dan lain-lain dokumen yang telah disahkan.

Sebarang permohonan melalui email dan faksimili tidak akan diterima.

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF
RISDA PLANTATION SDN. BHD.
Unit J, Excella Business Park,
Jalan Ampang Putra, Ampang Hilir,
55100 Kuala Lumpur
TEL : 03-42705104; Fak : 03-42705204

Hanya calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk temuduga.

Mereka yang tidak menerima sebarang panggilan setelah 2 bulan dari tarikh tutup permohonan adalah dianggap tidak berjaya.


*Sila baca iklan lengkap perjawatan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah.


Tarikh Tutup Permohonan : 21 Oktober 2022 (Jumaat)0 Response to "Jawatan Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) - 21 Oktober 2022"

Post a Comment