Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kuantan Port Consortium Sdn Bhd - 1 Februari 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Kuantan Port Consortium Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kuantan Port Consortium Sdn Bhd


Jawatan:

1. TECHNICAL MAINTENANCE SPECIALIST

2. HEAVY MACHINERY SPECIALIST

3. AUTOMATION SPECIALIST


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Close date : 01 Februari 2023
Jawatan Kosong 2021 di Kuantan Port Consortium Sdn Bhd

Latar Belakang

Kuantan Port Consortium Sdn. Bhd. (KPC), is jointly owned by IJM Corporation Berhad, a public listed company on Bursa Malaysia and Beibu Gulf Holding (Hong Kong) Co. Ltd. on a 60:40 equity holdings with the Government of Malaysia having a special rights share.

KPC is given the concession period of thirty (30) years since 1998 to manage, operate and develop Kuantan Port through a Privatisation Agreement. The said agreement was replaced with a new Privatisation Agreement to include the New Deep Water Terminal (NDWT) being developed adjacent to the port. The agreement commences on June 1, 2015, for a period of 30 years plus another 30 years subject to fulfilment of certain obligation by KPC to the Government.

Post a Comment