Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS) - 24 Mac 2023

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS)


Jawatan:

1. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA29 - KONTRAK

2. PEGAWAI PEMULIHAN PERUBATAN U41 - KONTRAK

3. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41 - KONTRAK
 
4. PEGAWAI TADBIR N41


Cara-cara Membuat Permohonan:

Pemohon dikehendaki mengisi Google Form bersama borang Permohonan Jawatan Pengurusan dan Profesional (yang berkaitan dengan jawatan) dan sertakan dokumen-dokumen seperti Senarai Semak Temuduga yang dilampirkan. (link admin sediakan di bawah)

Perhatian:-

a. Permohonan yang tidak lengkap atau lewat diterima atau tidak mengikut peraturan memohon boleh menyebabkan permohonan tidak akan dilayan;
b. Hanya calon yang dipilih dalam saringan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga;
c. Permohonan yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

Sebarang pertanyaan, mohon hubungi Unit Sumber Manusia di job_hsaas@upm.edu.my atau 03-9769 9055/9056/9072.


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Tarikh Tutup Permohonan :  14 Mac sehingga 24 Mac 2023, 5:00 petang.


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

Jawatan Kosong di Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS)

Latar Belakang

Ditubuhkan pada 2019, HSAAS yang sebelum ini dikenali sebagai Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) telah dirasmikan oleh Duli Yang Maha Mulia Sultan Sharafudin Idris Shah AlHaj Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah AlHaj pada 28 Februari 2023 dan kini dikenali sebagai Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS). HSAAS berkeluasan 38.4 hektar dengan kapasiti 400 katil, 17 wad dan mempunyai pelbagai kemudahan awam seperti 2000 tempat letak kereta, beberapa bilik menunggu, ruangan keagamaan, kawasan riadah pesakit, bilik rawatan tahanan, sembilan kedai runcit, kafeteria dan taman permainan untuk kemudahan pesakit.

HSAAS berfungsi sebagai hospital pengajar untuk Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM dan terus komited dan berdedikasi dalam melatih golongan profesional kesihatan, disamping meneruskan penyelidikan dalam perkhidmatan perubatan diagnostik dan pelbagai rawatan yang canggih. HSAAS menyediakan perkhidmatan pesakit luar yang terdiri dari pelbagai kepakaran dan sub-kepakaran, perkhidmatan penjagaan harian termasuk perkhidmatan endoskopik, Pusat IVF, Pengimejan dan Kemudahan Nuklear serta perkhidmatan makmal patologi dan mikrobiologi.

Selain itu, HSAAS juga berperanan sebagai Pusat Kecemerlangan Klinikal yang menawarkan khidmat rawatan lanjut, penyelidikan dan pendidikan 4 bidang nic utama yang iaitu;

Regional Emergency Stroke Quick Response RESQ
Prostate Care Center
Advanced Geriatrik Care AGILE
Putra Zoonosis

HSAAS menyediakan pelbagai platfom untuk penyelidikan dan pembangunan kepada pelbagai bidang penjagaan kesihatan profesional dan sentiasa berusaha untuk berada di barisan hadapan dalam bidang perubatan dengan memupuk budaya kerjasama tanpa mengira sempadan.

Post a Comment