Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan Button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB) Pulau Pinang - 8 November 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2023 di Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB) Pulau Pinang | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB) Pulau Pinang


Jawatan:

1. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F(K) 29

2. REKTOR / KETUA EKSEKUTIF GRED JU (K) 1 / JU (K) 2


* Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah.

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Tarikh Tutup Permohonan : 08 November 2022, Jam 12.00 Tengahari.

Jawatan Kosong di Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB) Pulau Pinang

Latar Belakang

Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB) Pulau Pinang ialah sebuah Institusi Pengajian Tinggi Islam milik penuh Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP).

KITAB ditubuhkan pada 12 Mei 2004 setelah mendapat kelulusan daripada Jabatan Pendidikan Swasta, Kementerian Pelajaran Malaysia (JPS) 5195/IPTS/1301 (07).
Badan yang terlibat dalam mengelola dan menguruskan KITAB terdiri daripada Lembaga Pengarah Usaha Tarbiah (Pulau Pinang) Sdn. Bhd. (UTSB) dan Lembaga Pengelola KITAB.

KITAB adalah lanjutan daripada sebuah Maahad Tahfiz Al-Quran yang ditubuhkan oleh Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP) pada 1995 dengan menawarkan Program Diploma Tahfiz Al-Quran dengan kerjasama Darul Quran Jabatan Kemajuan Islam Malaysia. KITAB memulakan operasi sebagai sebuah IPT pada tahun 2005 berikutan kemajuan dan perkembangan oleh MTQ yang berjaya melahirkan graduan-graduan diploma tahfiz dengan jayanya.

Post a Comment