Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Kumpulan Ramly - 24 November 2023

Jawatan Kosong 2023 di Kumpulan Ramly | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kumpulan Ramly


Positions:

1. PEMBANTU KAWALAN MUTU

2. EKSEKUTIF STOR

3. EKSEKUTIF JAMINAN KUALITI

4. PEMBANTU KAWALAN MUTU

5. HUMAN RESOURCES OFFICER

6. EKSEKUTIF PENGELUARAN

7. STORE EXECUTIVE

8. ENGINEERING STOREKEEPER

9. JURUTEKNIK

10. JURUTEKNIK (FASILITI & UTILITI)


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn.

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Close date : 12 - 24 November 2023
Jawatan Kosong 2022 di Kumpulan Ramly

Company Overview

Ramly Food Processing Sdn Bhd, formerly known as Perusahaan Burger Ramly Mokni Sdn Bhd, was founded in 1984 by the husband and wife team of Dato’ Dr. Haji Ramly Mokni and Datin Hajjah Shala Siah Abdul Manap on the noble platform to produce Halal, hygienic and quality products.

The company owns a processing plant located in SME Industrial Park, Mukim Batu, Kuala Lumpur offering career opportunities in management, production to product marketing and distribution. To date Kumpulan Ramly has 10 subsidary companies operating within the group.