Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Pustaka Negeri Sarawak - 12 Februari 2024

Jawatan Kosong 2024 di Pustaka Negeri Sarawak | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Pustaka Negeri Sarawak


Jawatan:

1. PENOLONG AKAUNTAN, W29

2. PEMBANTU PUSTAKAWAN, S19


Cara memohon:

Semua permohonan hendaklah dikemukakan SECARA ATAS TALIAN (ONLINE) melalui laman web berikut: www.pustaka-sarawak.com/recruitment. (link admin sediakan di bawah)

Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi Bahagian Pengurusan Sumber Manusia Pustaka Negeri Sarawak di emel alyafh@sarawak.gov.my & masm@sarawak.gov.my.


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.

Join Media Sosial Kami : Klik Sini

Tarikh Tutup Permohonan : 12 Februari 2024 (Isnin)


Klik Untuk Baca Iklan

Klik Untuk Mohon Secara Online


Jawatan Kosong di Pustaka Negeri Sarawak

Latar Belakang

Terletak dalam taman dan berhampiran Masjid Jamek Negeri dan Taman Minaret di sebelah barat, Pustaka Negeri Sarawak merupakan satu lokasi yang sesuai untuk pembelajaran. Di samping itu reka bentuk dalaman Pustaka berstruktur moden abad ke-21 dan reka bentuk luarannya ramah alam sekitar.

Taman Pustaka meliputi tasik, tempat riadah, pameran kesenian, taman permainan, kawasan perkelahan, tempat pejalan kaki dan laluan basikal serta taman bunga.

Pustaka merupakan padanan yang sesuai antara seni bina dan teknologi maklumat yang mengagumkan. Suasananya menarik dan sesuai kepada pencari maklumat dan pengetahuan. Kemudahan lain yang disediakan untuk pengguna terdapat di tingkat bawah dan atas.